Fester/arrangementer

I løbet af året afholdes der en række fester, nogle af dem baseret på årstid og tradition såsom Mortensaften og julefrokost. I forbindelse med planlægningen af de arrangementer, der foregår i huset, afholdes der stormøder. Alle, både beboere og personale, vælger hvilke opgaver, de vil være med til at udføre til afviklingen af begivenheden. Det kan være eksempelvis opstilling af borde og stole, borddækning eller oprydning. Der kan være andre fester af mere spontan karakter, hvor eksempelvis rejsegildet for VIKKA i april sidste år kan nævnes.

Højtiderne fejres på traditionel vis, og dans, hygge, samvær og god mad er det vigtigste.

Pårørende er altid velkomne på Horskær. I løbet af året inviteres pårørende til at deltage i fester på Horskær - i 2018 var det til  Skt. Hans og Julefrokost. 

Derudover arrangeres der hvert år en fælles udflugt for beboere og personale. Den foregår i slutningen af august eller begyndelsen af september. I 2018 gik turen til Sønderborg.

En anden tilbagevendende begivenhed af nyere dato, er det årlige bagagerumssalg. Enhver kan leje en bod på Horskær eller også komme som besøgende og se de mange boder - og måske være heldig og gøre en god handel. Sidste år var der 52 boder fordelt over parkeringspladsen, gårdhaven og fælleshuset. Der annonceres i god tid i aviserne og andre medier.

Hvert år i august deltager vi i STRANDHJEMFESTIVAL.