Du er her: 

Horskær søger ny leder

Netop nu er der mulighed for at blive leder på et unikt værdibaseret sted. Bo- og Levestedet Horskær skal nemlig have ny leder.

Bo- og Levestedet Horskær søger ny leder. Vi leder efter en person med ledelseserfaring og kendskab til psykiatriområdet, der drømmer om at arbejde på en værdibaseret institution som Horskær. Det er afgørende, at vedkommende kan stå inde for Horskærs værdier og menneskesyn. Udover de traditionelle forventninger til f.eks. strategi, budgetter, kommunikation og sparring med personale og beboere, lægger vi også vægt på områder som udstråling og godt humør.

Vi kan tilbyde en arbejdsplads i en velfungerende institution og skønne fysiske rammer, hvor 28 fantastiske mennesker bor, lever og arbejder. Jobbet byder også på ca. 30 kvalificerede og engagerede medarbejdere, der arbejder målrettet inden for fleksible rammer, og en hverdag med et godt beboer/personaleforhold præget af respekt, humor og varme.

Hvis du kender den rette person til stillingen, så prik endelig vedkommende på skulderen, så vi får ansat den bedst mulige leder til glæde og gavn for os alle.

Tiltrædelse hurtigst muligt, gerne pr. 1. oktober 2020.

Læs mere om stillingen

Ansøgningsfrist: 10. august 2020.
Ansættelsessamtaler 14. august og 25. august.